Font Size

Cpanel

Εύγε! Είστε η προστιθέμενη αξία μας! Με ψηλά το κεφάλι, ο αγώνας συνεχίζεται!

shmata_poasy-poaxiaΑθήνα, 18 Οκτωβρίου 2011  
Αριθ. Πρωτ.: 201/1/27ιε 

Εύγε! Είστε η προστιθέμενη αξία μας!
Με ψηλά το κεφάλι, ο αγώνας συνεχίζεται!

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κοιν.: Αστυνομικές Υπηρεσίες

      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

     Με τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας μας αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι όχι μονάχα είναι ζωντανή η φλόγα του αγώνα μας, αλλά αυτή ακριβώς η φλόγα, αν προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, θα κάψει τις αντιστάσεις που συναντάμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας, σε πείσμα όλων εκείνων που απαξιώνουν το συνδικαλιστικό μας κίνημα, σε μια περίοδο που πρέπει να υψώσει ανάστημα για να μην παρασυρθεί και το ίδιο από το τσουνάμι της οργής.
     Με πλήρη συναίσθηση, λοιπόν, των οργανωτικών δυσκολιών που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε στις επόμενες κινητοποιήσεις μας, σας καλούμε να επιδείξετε την απόλυτη συνδικαλιστική σας ωριμότητα, αποτελώντας παράδειγμα δυναμισμού, σοβαρότητας και υπευθυνότητας για τυχόν συναδέλφους μας που δεν κατανοούν τη σημασία της συντεταγμένης προσπάθειας των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας. Επιβάλλεται να διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα στο χώρο μας και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να εκθέσει τον καλό και δίκαιο συλλογικό αγώνα που διεξάγουμε τούτες τις τραγικά κρίσιμες ώρες που περνάει όλη η Πατρίδα.
      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
     Αποδείξατε και με τη χθεσινή μας συγκέντρωση διαμαρτυρίας ότι είστε η προστιθέμενη αξία του συνδικαλιστικού μας κινήματος που δεν υποκύπτει και δεν χειραγωγείται από κανέναν.
     Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι ενισχύετε πιο μαζικά και πιο μαχητικά τις τάξεις μας, εγγράφοντας νέες αγωνιστικές σελίδες στην ιστορία μας. Πιστέψτε λοιπόν στις ανεξάντλητες δυνάμεις σας και μην ακούτε τις σειρήνες της ηττοπάθειας. Αγκαλιάστε τους συναδέλφους που έχουν ακόμα τυχόν ενδοιασμούς, μιλήστε τους ανοιχτά για τον ωραίο αγώνα που κάνουμε και τότε θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι δύσκολο να μας ακολουθήσουν. Από το αγωνιστικό μας μέτωπο δεν περισσεύει καμία και κανένας μας.

ypografes_poasy-poaxia

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα