Font Size

Cpanel

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

omospondies_logo

dsc_0166

Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2011  
Αρ. Πρωτ.: 201/1/27β 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Ένστολες, συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα 04-10-2011 στα Αρχηγεία των -Σωμάτων Ασφαλείας οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις μας στο πλαίσιο της προγραμματισμένης πανελλαδικής μας κινητοποίησης για το Β' δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ενόψει της ψήφισης του Κρατικού Προϋπολογισμού του έτους 2012.
     Παράλληλα, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητήσαμε εκ νέου συνάντηση μαζί του, προκειμένου να του εκθέσουμε τα προβλήματα όπως τα βιώνει ο απλός συνάδελφός μας -Αστυνομικός – Πυροσβέστης – Λιμενικός- τον οποίο καλούμε να κλείσει τα αφτιά του σε φιλτραρισμένες πληροφορίες και ανεύθυνες φήμες που διαδίδουν διάφορες «πηγές ενημέρωσης» σχετικά με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε και να δώσουν συντεταγμένα το δικό τους αυθεντικό, δυναμικό παρών στην επόμενη πανελλαδική ένστολη κινητοποίησή μας στην Αθήνα.
     Επίσης, καλέσαμε τις Ηγεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας, στις οποίες επιδώσαμε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να μεταφέρουν στην Πολιτική Ηγεσία τις δυσμενείς συνθήκες και το αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται στις Υπηρεσίες μεταξύ των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, απαιτώντας από τους κυβερνώντες τη χορήγηση των αναγκαίων κονδυλίων για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς επίσης και τη δρομολόγηση μεταρρυθμιστικών τομών με στόχο τη διασφάλιση και προάσπιση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας που περισσότερο σήμερα από ποτέ έχει ανάγκη ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός.
     Αξιώνουμε από την Πολιτεία να αποδείξει εμπράκτως ότι αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του λειτουργήματός μας και ότι θα αντιμετωπίσει τον ένστολο εργαζόμενο όχι ως πολίτη β' κατηγορίας, αλλά ως Άνθρωπο με δικαιώματα και υποχρεώσεις, το δε αγαθό της ασφάλειας του πολίτη, ως ύψιστης εθνικής σημασίας υπόθεση.
     Οι Ομοσπονδίες μας αύριο 05-10-2011 θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν από κοινού οι ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Μας τσάκισαν τη ζωή μας ας μην πυροβολούν και την ψυχή μας!
Ο αγώνας συνεχίζεται

ypografes_omospondion

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Οι Ομοσπονδίες μας αύριο 05-10-2011 θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν από κοινού οι ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

  • Image folder specified does not exist!
  •  

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα