Font Size

Cpanel

«Παρών» στους αγώνες του λαού μας

shmata_poasy-poaxia 

Αθήνα,25 Νοεμβρίου 2010 
 Αριθ. Πρωτ.:201/9/4 

«Παρών» στους αγώνες του λαού μας

Ενώνουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας με τις φωνές των υπολοίπων εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα της Οικονομίας, που για πολλοστή φορά φέτος βρίσκονται ξανά στους δρόμους, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στην πιο βάρβαρη και ισοπεδωτική πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ στη Χώρα μας σε βάρος των εισοδημάτων και των ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων.

Ο πέλεκυς πέφτει βαρύς επί δικαίων και αδίκων, και μάλιστα μέσα σε ένα περιβάλλον γενικευμένης ανασφάλειας για το μέλλον. Με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών του σχεδίου για τον προϋπολογισμό του 2011, αποκαλύφθηκε και πάλι η νέα επίθεση εναντίον των εισοδημάτων των εργαζομένων. Η Κυβέρνηση, σε συνεργασία με το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε., προωθούν αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα, χωρίς να υπολογίζουν το κοινωνικό κόστος και τις καταστροφικές επιπτώσεις που επιφέρουν στην ελληνική κοινωνία.

Το συνδικαλιστικό κίνημα των ενστόλων δηλώνει παρών στους αγώνες του λαού μας για την ακύρωση των βάρβαρων πολιτικών που εκπορεύονται από το Μνημόνιο και την «τρόικα».

Λέμε όχι στις περικοπές δαπανών για την ασφάλεια του τόπου και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους, συμμετέχοντας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,
στην πλατεία Κλαυθμώνος (25 Νοεμβρίου   2010,ώρα 13:00).

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις Β΄ δεκαήμερο Δεκεμβρίου

ypografes_poasy-poaxia



Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα