Font Size

Cpanel

Ετήσιες Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2018

poasy5
 
Αθήνα, 30 Μαΐου 2018
Αρ. Πρωτ.301/1/85-α

Προς: Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνης

Θέμα: «Ετήσιες Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2018»

Συνάδελφοι,

Σε απάντηση του από 24/05/2018 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Π.Δ. 100/2003 (ΦΕΚ Α΄ 94) άρθρο 12 (Τακτικές Μεταθέσεις) κεφάλαιο Γ΄ παρ. 2 ορίζεται :

Οι τακτικές μεταθέσεις σε Υπηρεσίες που εδρεύουν στην ίδια περιοχή μετάθεσης γίνονται με υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια, είτε ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου, είτε με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας. Αίτηση για μετάθεση σε οποιαδήποτε Υπηρεσία άλλης περιοχής μετάθεσης λογίζεται ότι αφορά όλες τις Υπηρεσίες της περιοχής αυτής. Το αίτημα για συγκεκριμένη Υπηρεσία συνεκτιμάται από το αρμόδιο όργανο μαζί με τα λοιπά υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια. Ειδικά για την μετάθεση σε Υπηρεσία του αυτού τόπου λαμβάνονται υπόψη μόνο τα υπηρεσιακά κριτήρια.

Ομοίως στο αυτό άρθρο παράγραφος 5 περίπτωση γ΄

γ. Για Υπηρεσίες του ίδιου τόπου δεν ισχύουν οι προαναφερόμενοι χρονικοί περιορισμοί. Επιτρέπεται μετάθεση αστυνομικού από και προς τις Υπηρεσίες του αυτού τόπου και στην περίπτωση που στις Υπηρεσίες αυτές υπηρετούν υπεράριθμοι ομοιόβαθμοί του, εφόσον ο αριθμός των υπεράριθμων στην Υπηρεσία που μετατίθεται είναι μικρότερος από αυτόν της Υπηρεσίας από όπου προέρχεται. Οι περιορισμοί της παρούσης παραγράφου δεν ισχύουν για τους αστυνομικούς που εμπίπτουν στην περίπτωση β' του άρθρου 4 του παρόντος διατάγματος.

Ως εκ τούτου και δυνητικώς θα μπορούσαν να προκύψουν κενές οργανικές θέσεις, καθόσον δεν δυνάμεθα εκ των προτέρων ως συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι να γνωρίζουμε τις μεταθέσεις με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας.

Συμπερασματικά, οι επιθυμούντες συνάδελφοι θα υποβάλλουν αιτήσεις εσωτερικών μεταθέσεων εντός των προβλεπομένων χρονικών ορίων χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (rethimno.pdf)rethimno.pdf

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα