Font Size

Cpanel

Ακαταλληλότητα Υπηρεσιακών οχημάτων. Ακραίες συμπεριφορές της διοίκησης

poasy5
 
Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 403/1/41-α΄

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Κοιν.: 1) Προϊστάμενο Επιτελείου / Α.Ε.Α.

Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Θέμα: «Ακαταλληλότητα Υπηρεσιακών οχημάτων. Ακραίες συμπεριφορές της διοίκησης»

Κύριε Αρχηγέ,

Είναι επιεικώς απαράδεκτο, συνάδελφοί μας να διατάσσονται προς εκτέλεση υπηρεσίας με οχήματα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ακατάλληλα με έγγραφες μάλιστα αναφορές και να θεωρούνται αυτά χρηστικά, παρότι ακινητοποιημένα και να ακολουθείται εμμονικά μία τακτική προς εκτέλεση υπηρεσίας αυτών εντός του πλαισίου αποφασίζουμε και διατάσουμε.

Η προσεκτική ανάγνωση του επισυναπτόμενου υπ΄ αρίθμ. 007 από 29/1/2018 εγγράφου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και τα διαλαμβανόμενα σε αυτό, είναι ενδεικτικά της περιρρέουσας κατάστασης και αντίληψης που επικρατεί στις κακώς νοούμενες και καταχρηστικές διοικήσεις.

Στο πρόσφατο παρελθόν, έχουμε θρηνήσει αστυνομικούς θύματα από τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες δυστυχώς δεν κατέστησαν δυνατές να ανατρέψουν αυτές τις αντιλήψεις, με φυσικό επακόλουθο τους πεσόντες στο καθήκον καθώς και τραυματισθέντες εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικούς.

Γνωρίζουμε την προσωπική σας ευαισθησία που σας διέπει για ζητήματα μείζονος σημασίας όπως αυτά της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας και ως Ομοσπονδία ζητούμε, τη θεσμική σας παρέμβαση ούτως ώστε να εκλείψουν και να ελεγχθούν τέτοια φαινόμενα αυθαιρεσίας της διοίκησης, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και της προσφοράς του προς την Ελληνική κοινωνία.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα