Font Size

Cpanel

Προβλήματα λειτουργίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων

poasy5
Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 301/1/81α
Προς: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
Κοιν.:
1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
2) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
3) Προϊστάμενο Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγο κ. Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

Θέμα: «Προβλήματα λειτουργίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων»

Με τα υπ' αριθμ. 37 και 38/2017 από 26/10/2017 επισυναπτόμενα έγγραφα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, σας κάνουμε κοινωνό των προβλημάτων που υφίστανται αυτή τη στιγμή στην οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Προβλήματα, που εστιάζονται στη έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που ανέκυψε με την δημιουργία νέων υπηρεσιών ενόψει της αναδιάρθρωσης - αναδιάταξης των αστυνομικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς στις πρόσφατες συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2017 δεν υπήρξε η ανάλογη ενίσχυση σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 100/2003 άρθρο 17 παρ. β'.

Επιπροσθέτως, η εκκρεμούσα υλοποίηση της δημιουργίας παιδικού σταθμού που αποτελεί πάγιο αίτημα των αστυνομικών των Χανίων, αλλά και της Φυσικής Ηγεσίας εκτιμούμε, πως εφόσον υλοποιηθεί συντόμως θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καθημερινή δύσκολη και επίμοχθη εργασία των συναδέλφων μας και των μελών των οικογενειών τους.

Κύριε Αρχηγέ,

Η διασφάλιση του εργασιακών συνθηκών του συνόλου των στελεχών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, θα πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα για εσάς, με απώτερο σκοπό την προστασία των πολιτών, προστασία η οποία όμως για να τελεσφορήσει και να εμπεδωθεί απαιτεί την έμπρακτη στήριξη όχι μόνο του σώματος του οποίου ηγείστε, αλλά και της Πολιτικής ηγεσίας συνδυαστικά, αντιλήψεις και απόψεις για τις οποίες είμαστε πεπεισμένοι ότι τις ενστερνίζεστε εν συνόλω.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα