Font Size

Cpanel

Χορήγηση επιδόματος Διμοιριών Υποστήριξης

poasy 2015
Αθήνα, 27 Ιουνίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 309/13/36-γ΄
Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
Κοιν:
1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
2) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
3) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα «Χορήγηση επιδόματος Διμοιριών Υποστήριξης»

Κύριε Υπουργέ,

Η αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στο σύνολό τους, έχουν ανατεθεί ως γνωστό στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία πασχίζει σε καθημερινή βάση να ανταποκριθεί επαρκώς στην διαχείριση αυτού του ιδιότυπου προβλήματος. Συχνά, διατάσσονται αστυνομικές δυνάμεις να μετακινηθούν σε όλη την μεθόριο και ιδίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τελευταία με ειδική συγκρότηση, όπως αυτή των Διμοιριών Υποστήριξης, με συναδέλφους κατά βάση εκπαιδευμένους στις δυνάμεις αυτές στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας όπου υπηρετούν και οργανικά.

Παρατηρείται λοιπόν το οξύμωρο, ενώ ελάμβαναν το ειδικό επίδομα Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης, σήμερα και ένεκα της απόσπασής των να μην το λαμβάνουν, παρότι έχουν μετακινηθεί για τον σκοπό αυτό και μάλιστα με την ιδιότητα αυτή.

Παρακαλούμε ως Ομοσπονδία, για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας που πλήττει ανεπανόρθωτα το είδη πενιχρό εισόδημα των συναδέλφων μας και την καταβολή του ποσού των 75 ευρώ μηνιαίως, λόγω των ειδικών συνθηκών υπηρεσίας που προσφέρουν και σας επισυνάπτουμε τη σχετική με το θέμα αλληλογραφία των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας Αιτωλίας , Ροδόπης και Φωκίδας , με την βεβαιότητα της θετικής έκβασης του εύλογου αιτήματος.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα