Font Size

Cpanel

Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

shmata poasy-poaxia 
Αθήνα, 14 Ιουνίου 2017
Αριθ. Πρωτ.: 305/3/4

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σήμερα 14 Ιουνίου 2017 και μεσημβρινές ώρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ, προκειμένου να μας δοθούν διευκρινήσεις για το φλέγον ζήτημα των μετακινήσεων του Αστυνομικού Προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

305-3-4

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος και κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος.

Στην πραγματοποιηθείσα συνάντηση, διαπιστώσαμε δυστυχώς ότι το ζήτημα των μετακινήσεων του Αστυνομικού Προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν έχει μέχρι και σήμερα διευθετηθεί και το όλο ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα, παρ' όλες τις μέχρι σήμερα αντίθετες διαβεβαιώσεις των αρμοδίων.

Καταστήσαμε σαφές, ότι το όλο θέμα δεν επιδέχεται καμιάς άλλης καθυστέρησης και πως δεν θα ανεχθούμε ολιγωρία σε τέτοιου είδους ζητήματα που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την δύσκολη υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Ελπίζουμε, ότι η τελευταία ενημέρωση που λάβαμε σήμερα πως θα διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα των μετακινήσεων των συναδέλφων μας θα λάβει σάρκα και οστά, ειδάλλως θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την επίλυση του με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ 2017 Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς