Font Size

Cpanel

Τελικός Κυπέλλου: Ευθύνη - Ανευθυνότητα 0-3

poasy
Αθήνα, 08 Μαΐου 2017
Αρ. Πρωτ.: 800/3/34

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ένας υποδειγματικός ποδοσφαιρικός αγώνας όπως με απύθμενο θράσος αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Π.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο.

800-3-34

Όπως κάθε Κυριακή συμβαίνει σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, «φίλαθλοι» δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο αλητήριοι με όπλα πέτρες, τούβλα, μολότωφ, φωτοβολίδες, καδρόνια, καπνογόνα στρέφονται κατά Αστυνομικών και κατά όποιου πραγματικού υγιούς φιλάθλου, με σκοπό τον τραυματισμό τους ακόμα ακόμα και την δολοφονία τους.

 Ναι για τέτοιους αλητήριους μιλάμε!!!

Φυσικά όλοι τους απολαμβάνουν ασυλία από τις Π.Α.Ε., Ε.Π.Ο., ακόμη ακόμη και από την επίσημη πολιτεία για διαφορετικούς φυσικά λόγους, οπαδικοί στρατοί για πίεση στην πολιτεία και για τα ψηφαλάκια που όλοι τους έχουν ανάγκη.

Και για να προλάβουμε το ερώτημα γιατί η Αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει απαντάμε:

Γιατί η Αστυνομία, δεν έχει στην ουσία την ευθύνη και την διαχείριση αλλά οι Π.Α.Ε. και οι Απόστρατοι Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν προσληφθεί ως υπεύθυνοι ασφαλείας, για ευνόητους λόγους.

Κλείνοντας η Ομοσπονδία μας, θα πάρει πρωτοβουλίες έτσι ώστε το επόμενο πρωτάθλημα ίσως να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία Αστυνομικών αφού αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα επιτραπεί να στέλνονται Αστυνομικοί στα γήπεδα, ως πρόβατα επί σφαγή, για να συνεχίσουν ορισμένοι το «θεάρεστο έργο τους».

Οψόμεθα...

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2017 Τελικός Κυπέλλου: Ευθύνη - Ανευθυνότητα 0-3