Font Size

Cpanel

Ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου

poasy 2015
Αθήνα, 08 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 403/4/39-α΄

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν.:

1)Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη

2)Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

3)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Κύριε Υπουργέ,

Η Ομοσπονδία μας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, χαιρετίζουν την απόφαση με την οποία ιδρύεται το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου στην έδρα του ομώνυμου Δήμου.

Ένα αίτημα ετών, λαμβάνει σάρκα και οστά και αντανακλά με θετικό πρόσημο προς την τοπική κοινωνία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, που αποτελεί την κοιτίδα του πολιτισμού, του θεάτρου, αλλά και των τεχνών της Ελλάδας όπου μάλιστα απηχεί την συμβολική παγκόσμια κληρονομιά σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Η υλοποίηση αυτής της απόφασης, ενδεχομένως να προσκρούσει σε ανυπέρβλητα προβλήματα που μετά βεβαιότητας θα προκύψουν από την υποστελέχωση αυτής της υπηρεσίας, διότι η οργανική του δύναμη προκύπτει από την εσωτερική δύναμη της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και όχι από την μεταφορά και τοποθέτηση αστυνομικών ως νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις με νέες οργανικές θέσεις.

Θα πρέπει λοιπόν, αυτή η προσπάθεια να μην μείνει ημιτελής και να στηριχθεί περαιτέρω, με έμψυχο δυναμικό αλλά και υλικοτεχνικά μέσα, με την έμπρακτη στήριξη σε όλους τους τομείς που προστάζει η λογική και το εύρυθμη της λειτουργίας αυτού του Αστυνομικού Τμήματος, που θα κοσμεί τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε μία περιοχή απείρου πολιτιστικού κάλλους εκεί όπου αναδεικνύεται για χιλιάδες έτη το απαράμιλλο μεγαλείο του Ελληνισμού και των ανθρωπιστικών επιστημών.

Παρακαλούμε κύριε Υπουργέ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες, λόγω της ιδιαίτερης σπουδαιότητας του θέματος, προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικά αποτελέσματα που ή δυνατόν θα μπορούσαν να έχουν σοβαρό αντίκτυπο με διεθνείς προεκτάσεις και οι λόγοι που προβάλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το υπ΄ αριθμ. 400/2/11 από 17/02/2017 επισυναπτόμενο έγγραφο της όπως γίνουν αποδεκτοί.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (eay argolidas.pdf)Ε.Α.Υ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα