Font Size

Cpanel

Ανακοίνωση για την καταβολή των δεδουλευμένων νυχτερινών

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.:500/12/19

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με αίσθημα ευθύνης ως Ομοσπονδία είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει -καταγγείλει από τα μέσα του μηνός Ιουλίου τους καθ΄ύλην αρμοδίους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, σχετικά με την καταβολή του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινά), προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες παρενέργειες του παρελθόντος. Παρότι το πρόβλημα για το έτος 2016 παρουσιάζεται με την μισθοδοσία του μηνός Δεκεμβρίου, αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν μας ικανοποιεί με δεδομένο ότι δημιουργεί σε όλους εμάς τους ένστολους εργαζόμενους νέα αναστάτωση και προβληματισμό για μια ακόμη χρονιά.

Δυστυχώς, η παθογένεια του παρελθόντος μας κτυπά και πάλι την πόρτα όπου δεδουλευμένα και μάλιστα υπό σκληρές συνθήκες εργασίας αυτού δηλ. του νυχτοκάματου δεν καταβάλλονται παρά μόνο ελαχίστων από αυτά.

Άμεσα και υπεύθυνα το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας παρενέβη ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, όπου μας ενημέρωσαν ότι τα δεδουλευμένα της νυχτερινής εργασίας έχουν διασφαλισθεί και θα καταβληθούν όλα με την μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου έτους 2017.

Η Ομοσπονδία ωστόσο δεν εφησυχάζει, θα παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει με την ευθύνη των λόγων και των πράξεών της.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Ανακοίνωση για την καταβολή των δεδουλευμένων νυχτερινών