Font Size

Cpanel

Τιμούμε την Ημέρα της Αστυνομίας και τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 602/4/6

Τιμούμε την Ημέρα της Αστυνομίας και τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο

 

           Την Ημέρα της Αστυνομίας και τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο τίμησε σήμερα η Ομοσπονδία μας και το σύνολο των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας, με συνέπεια στις πατροπαράδοτες παραδόσεις, τα έθιμα, τις αρχές και τις αξίες μας.

2016-10-20 13.11.03

            Στην Αθήνα, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ε.Γ. κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος ΚΙΟΥΛΟΣ, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσημων προσκεκλημένων, τμημάτων των Δοκίμων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων, συναδέλφων εν ενεργεία και αποστρατεία, καθώς και φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας.2016-10-20 13.13.53

 

           Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις έδρες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας, όπου παρέστησαν επίσης αντιπροσωπείες των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας, ενώ το βράδυ αντιπροσωπεία θα παραστεί και στην επίσημη εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πολεμικό Μουσείο.

Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Γ. της ΠΟΑΣΥ

 

           «Η «Ημέρα της Αστυνομίας», καθιερώθηκε το 2002 μετά από πολλούς αγώνες της Ομοσπονδίας μας και αποτελεί σημείο αναφοράς γιατί μας δίδεται η ευκαιρία να αναδείξουμε το έργο της αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών, αλλά και να αναστοχαστούμε τις αστείρευτες πηγές έμπνευσης και δημιουργίας του λαού μας σε μια περίοδο κατά την οποία βάλλονται πανταχόθεν πατροπαράδοτες αρχές και αξίες.

           Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, τιμά και εορτάζει τη μνήμη του  Προστάτη Αγίου Αρτεμίου, όπως μας αρμόζει, συμμετέχοντας με τη δέουσα σοβαρότητα στις επίσημες εκδηλώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι χριστιανικές αρχές όχι μόνο παραμένουν αναλλοίωτες αλλά και μας καθοδηγούν στον καθημερινό μας συνδικαλιστικό, υπηρεσιακό και προσωπικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο».



Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Τιμούμε την Ημέρα της Αστυνομίας και τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο