Font Size

Cpanel

Μετακινήσεις Αστυνομικού προσωπικού με τα Μ.Μ.Μ.

 
shmata poasy-poaxia
Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2015
                                                                             Αρ. Πρωτ.: 305/3/3δ

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

           Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ

Κοιν.: 1) Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

             κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

          2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Μετακινήσεις Αστυνομικού προσωπικού με τα Μ.Μ.Μ.»

          Κύριε Αρχηγέ,

Με την εκπνοή του έτους 2015 αιωρείται ακόμη το θέμα της δωρεάν μετακίνησης των Αστυνομικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ειδικότερα για το Λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αύριο, αρχή του νέου έτους, ουδείς γνωρίζει  τι ακριβώς θα ισχύει με τις μετακινήσεις του Αστυνομικού προσωπικού. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, το πρόβλημα παραμένει και αν συνεχιστεί θα έχει αρνητικό πρόσημο στην αστυνόμευση της κοινωνίας και θα πλήξει ανεπανόρθωτα το ήδη πενιχρό εισόδημα των Αστυνομικών.

Μια σειρά από διατάξεις του ν. 4336/2015 και του ν. 4337/2015 δεν κατέληξαν σε ασφαλή συμπεράσματα και δημιουργούν ένα ασαφές νομοθετικό πλέγμα, άνευ προηγουμένου, με προεκτάσεις δυσμενείς για τον τρόπο λειτουργίας του Σώματος.

 

          Κύριε Αρχηγέ,

Παρακαλούμε όπως τη σήμερον, 31-12-2015, εκδώσετε  σχετική διαταγή για το τι θα ισχύει από αύριο, 01-01-2016, ως προς τις ανωτέρω μετακινήσεις, διότι εύλογες οχλήσεις των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, καθιστούν αναγκαία την έκδοσή της.

ypografes poasy-poaxia 2015


Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα