Font Size

Cpanel

poasy
Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 315/10/3

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Κοιν.: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Θέμα: «Αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας μας μέσω της εφαρμογής SKYPE»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των τρόπων επικοινωνίας της Ομοσπονδίας μας με τους συναδέλφους και του περιορισμού των δαπανών αυτών, σας γνωρίζουμε ότι, από σήμερα είναι διαθέσιμη η εν θέματι εφαρμογή "SKYPE" στην κεντρική ιστοσελίδα μας.(www.poasy.gr).

Η εν λόγω εφαρμογή είναι προσβάσιμη κάνοντας κλικ στο εικονίδιο: skype στην ενότητα των "SOCIAL MEDIA" της ιστοσελίδας μας και βοηθάει στην επικοινωνία μεταξύ των ατόμων όταν βρίσκονται μακριά, μέσω άμεσων μηνυμάτων, φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων. Εγκαθίσταται σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή – Κινητό Τηλέφωνο – tablet και με απλά βήματα δημιουργείται ο προσωπικός σας λογαριασμός, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με δεδομένη την εύρυθμη λειτουργία της παραπάνω εφαρμογής, η Ομοσπονδίας μας εγκαινιάζει αυτόν τον νέο τρόπο επικοινωνίας, αρχικά για τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων Σωματείων & τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και αργότερα, εφόσον αυτό είναι εφικτό, για όλα τα μέλη του Δ.Σ. των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, τους Αντιπροσώπους αυτών και τα απλά μέλη τους.

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και από ώρες 12.00 έως 14.00, μέσω του σχετικού λογαριασμού (poasy.skype) ο αρμόδιος για θέματα Οικονομικά – Ασφαλιστικά – Συνταξιοδοτικά Αντιπρόεδρος ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος, θα απαντά σε ερωτήματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του.

Τέλος, πιθανές αλλαγές στην ανωτέρω επικοινωνία (είτε προσωρινές είτε μόνιμες) και εμπλουτισμό αυτής με άλλα αντικείμενα, θα σας γνωστοποιούνται με αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα