Font Size

Cpanel

Έγγραφο στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ για αναβολή συζήτησης του Δ.Σ του Μ.Τ.Σ.

shmata_poasy-poaxia

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2010 
Αριθ. Πρωτ.:505/1/10γ 

Προς: 1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
             κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Χρήστο
         2) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
            Αντιστράτηγο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριο

Θέμα: «Πρόταση από το Μ.Τ.Σ. για αναστολή πληρωμής μερισμάτων»

Σχετ.: Υπ. αριθ. 505/1/10 από 23/10/2010 έγγραφό μας

Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ,

Με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας προς τον πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού το οποίο και σας κοινοποιήσαμε, σας ενημερώσαμε για την απαίτησή μας προς τον πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. να αναβάλλει συζήτηση του Δ.Σ. αυτού, την Δευτέρα 25/10/2010, όπου σύμφωνα με πληροφορίες προτείνεται η αναστολή πληρωμής των μερισμάτων του ταμείου.

Σας γνωρίζουμε δε, ότι η νέα αναλογιστική μελέτη για την κατάσταση του ταμείου που εκπονήθηκε από τις Ομοσπονδίες μας είναι έτοιμη, την οποία και επιθυμούμε να σας παραδώσουμε.

Οι Ομοσπονδίες μας, σήμερα 23/10/2010 πραγματοποίησαν συνάντηση με τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, παρόντος του καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαου ΦΡΑΓΚΟΥ, όπου επέδωσαν σ' αυτόν το προσχέδιο της αναλογιστικής μελέτης για την κατάσταση του Μ.Τ.Σ., ζητώντας ταυτόχρονα την άμεση αναβολή της προαναφερόμενης συζήτησης.

Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ,

Ο χρόνος για τη συζήτηση μια τέτοιας πρότασης τη στιγμή που εκπονήθηκε η αναλογιστική μελέτη για την κατάσταση του ταμείου, δημιουργεί εντονότατο προβληματισμό για το ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητα εις βάρος των μερισματούχων που προέρχονται από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρακαλούμε λόγω της σοβαρότητας του θέματος που θα πλήξει καίρια την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των μελών μας, για τις από μέρους σας ενέργειες ώστε το αίτημά μας για την αναβολή της συζήτησης την Δευτέρα 25-10-2010 να τύχει ικανοποίησης.

Επιπλέον οι Ομοσπονδίες μας είναι έτοιμες και έχουν ζητήσει από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και ζητούν και από εσάς, να συγκροτηθεί επιτροπή για να εξετασθούν τα συμπεράσματα της αναλογιστικής μελέτης από τους πλέον αρμόδιους και να καταλήξουν σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του ταμείου και την απρόσκοπτη καταβολή των μερισμάτων.

ypografes_poasy-poaxia

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα