Font Size

Cpanel

Πρόταση από το Μ.Τ.Σ. για αναστολή πληρωμής μερισμάτων

shmata_poasy-poaxia

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2010 
Αριθ. Πρωτ.:505/1/10 

Προς: Τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού
          Υποστράτηγο ε.α. κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο

Κοιν.: 1) Υπουργό Εθνικής Άμυνας
             κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ευάγγελο
         2) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
            κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Χρήστο
         3) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
            κ. ΟΘΩΝΑ Μανώλη
        4) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
           Αντιστράτηγο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριο
        5) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
        6) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Θέμα: «Πρόταση από το Μ.Τ.Σ. για αναστολή πληρωμής μερισμάτων»

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως πληροφορηθήκαμε, την ερχόμενη Δευτέρα 25-10-2010 κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. μεταξύ των θεμάτων προς συζήτηση είναι και πρόταση για αναστολή πληρωμής - μη καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους μερισματούχους για όλο το 2011.

Ως γνωστό οι Ομοσπονδίες μας ύστερα από έγκριση του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχουν παραγγείλει αναλογιστική μελέτη για την οικονομική κατάσταση του ταμείου και την προοπτική του.

Η μελέτη ήδη ολοκληρώθηκε και παραδίδεται αυτές τις ήμερες από μέρους μας στον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, στον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και στη Διοίκηση του Μ.Τ.Σ..

Έτσι λοιπόν για ένα τόσο σοβαρότατο ζήτημα φρονούμε ότι η όποια πρόταση και η όποια συζήτηση του Δ.Σ. του ταμείου πρέπει να γίνει μετά την παράδοση της αναλογιστικής μελέτης και βάση του πορίσματός της.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε - απαιτούμε την αναβολή συζήτησης της εν λόγω πρότασης, η οποία δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το χρόνο εισαγωγής της, τη στιγμή που ήδη έχει εκπονηθεί νέα αναλογιστική μελέτη με τα συμπεράσματα της κατάστασης του ταμείου.

Η εξέλιξη που δημιουργεί το Δ.Σ. είναι ευνόητο ότι θα προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση και αντίδραση των μετόχων και οι Ομοσπονδίες μας, ως αντιλαμβάνεστε, δεν θα μείνουν απαθείς, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα στα πλαίσια της συνδικαλιστικής μας δράσης για την διασφάλιση των συμφερόντων των μελών μας.

ypografes_poasy-poaxia

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα