Font Size

Cpanel

Την άμεση απόσυρση της τροπολογίας για το συνταξιοδοτικό ζητά αυτή την ώρα το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή.


Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στη Βουλή.Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει την απόσυρση της διάταξης και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα την ψηφίσει.Από το ΠΑΣΟΚ οι διαβεβαιώσεις που έχει πάρει το Προεδρείο είναι ότι δεν θα ψηφίσει την διάταξη.Αν τηρηθούν οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις καταλαβαίνετε συνάδελφοι ότι η συγκεκριμένη τροπολογία που αφορά τα Σ.Α. και τις Ε.Δ. δεν περνάει.Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας θα σας ενημερώνει συνεχώς όλο το βράδυ.Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και σαφώς την στάση όλων των πολιτικών κομμάτων όσον αφορά τους ενστόλους.


Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ εντός της Βουλής, υπό τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. ΜΑΡΔΑ Δημήτριο.Μαζί ήταν και ο Διευθυντής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλης.Από την συνάντηση, παρόλες τις πιέσεις της Ομοσπονδίας και του Υπουργείου μας για απόσυρση της συγκεκριμένης τροπολογίας, μας διαμηνύθηκε ότι επειδή είναι προϊόν διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς και προαπαιτούμενο, δεν μπορούν να το πάρουν πίσω. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε.

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα