Font Size

Cpanel

Συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

poasy
Αθήνα 30 Ιουλίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 200/4/161

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 30 Ιουλίου 2015, συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εγκαινιάζοντας σειρά επισκέψεων σε αστυνομικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την ανάδειξη επίκαιρων ζητημάτων και την αναζήτηση λύσεων επ' ωφελεία των συναδέλφων και της κοινωνίας.

IMG 0061

  Εκ μέρους της Ομοσπονδίας εκφράστηκε η πλατιά κοινωνική αναγνώριση και η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όσον αφορά στην προστασία της κοινωνίας από τις σύγχρονες και ύπουλες μορφές εγκληματικότητας, που υποβοηθούνται από την ραγδαία εξάπλωση της χρήσης του διαδικτύου και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.

  Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Διευθυντή και άλλων εξειδικευμένων στελεχών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ενημερωτικές-εκπαιδευτικές Ημερίδες που θα γίνονται υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σε συνεργασία με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και άλλους φορείς. Στόχος είναι:

α) η ενημέρωση της αστυνομικής οικογένειας και γενικότερα των συμπολιτών μας για τους κινδύνους του διαδικτύου και

β) στο πλαίσιο των Γενικών Συνελεύσεων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων η παρακολούθηση σεμιναρίων Υπηρεσιακού περιεχομένου από όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν στο αντικείμενο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

  Τέλος, με αφορμή τα όσα κατά καιρούς διακινούνται από το διαδίκτυο, ανώνυμα είτε κεκαλυμμένα, με στόχο τη δυσφήμιση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμού του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι επίσης στη διάθεσή μας όταν και όποτε χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα διαθέσιμα ένδικα μέσα για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης τόσο των θιγομένων προσώπων όσο και των θεσμικών οργάνων που εκπροσωπούν αυτά.

ypografes poasy 2015

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα