Font Size

Cpanel

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

shmata_poasy-poaxia

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2010 
Αριθ. Πρωτ.:201/9/3 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι Ομοσπονδίες μας, συμπαρίστανται δίνοντας και πάλι δυναμικό παρών στον αγώνα των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα, που για πολλοστή φορά φέτος βρίσκονται ξανά στους δρόμους συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στην πιο βάρβαρη και ισοπεδωτική πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ στη Χώρα μας σε βάρος των εισοδημάτων και των ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων.

Με την ανακοίνωση του προσχεδίου για τον προϋπολογισμό του 2011, αποκαλύφθηκε και πάλι η νέα επίθεση που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, σε συνεργασία με το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε., σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Εξίμισι (6,5) δισεκατομμύρια ευρώ νέοι φόροι, που καλούνται να πληρώσουν και πάλι τα συνήθη υποζύγια, δηλ. οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, ενώ ετοιμάζεται και νέα περικοπή των αποδοχών και των πενιχρών μας συντάξεων.

Ανερυθρίαστα πλέον, ομολογείται από τους Κυβερνώντες ότι το νέο μισθολόγιο προωθείται, όχι για να αποκαταστήσει τις υπάρχουσες αδικίες και να εξορθολογήσει τον μέχρι σήμερα επιδοματικό χαρακτήρα του, αλλά για την περαιτέρω αφαίμαξη του εισοδήματός μας και τη νέα μείωση των συντάξεων.

Παράλληλα, η Κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται να επιχορηγήσει τα επικουρικά μας ταμεία που έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο εξαιτίας των διαχρονικών επιλογών και λαθών των διορισμένων από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις Διοικήσεων, αλλά επιπλέον ετοιμάζει και νέο τσεκούρεμα των χορηγούμενων μερισμάτων, με την επίκληση αναλογιστικών μελετών, οι οποίες όπως πάντα, προδικάζουν τον ελλειμματικό τους χαρακτήρα.

Οι ένστολοι μαζί με όλους τους εργαζόμενους, συνεχίζουμε τον αγώνα και στους δρόμους και παντού για την ακύρωση των βάρβαρων πολιτικών που εκπορεύονται από το Μνημόνιο.

Αγωνιζόμαστε να περισώσουμε το εισόδημά μας και τα κοινωνικά μας δικαιώματα, συμμετέχοντας και διαδηλώνοντας αύριο, 7 Οκτωβρίου 2010, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το ίδιο σας καλούμε να πράξετε και εσείς σε πανελλαδικό επίπεδο μαζί με τα τοπικά κέντρα και τα νομαρχιακά τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όλοι μαζί στον αγώνα για να δώσουμε την πρέπουσα απάντηση
σ' όλους αυτούς που θεωρούν μονόδρομο την νεοφιλελεύθερη πολιτική
του Μνημονίου και της Τρόικας

ypografes_poasy-poaxia

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα