Font Size

Cpanel

Άμεση αναγκαιότητα η ενίσχυση των αποθεματικών της παγίας προκαταβολής

poasy
Αθήνα 28 Μαΐου 2015
Αρ. Πρωτ.: 503/4/64α

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς: 1) Τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
              κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ
          2) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κοιν.: 1) Γραφείο κ. Υπουργού Οικονομικών
          2) Πολιτικά Κόμματα
          3) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Κύριε Υπουργέ,

  Κύριε Αρχηγέ,

  Με το επισυναπτόμενο υπ'αριθ. 104/2015 από 27-05-2015 έγγραφό της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών καταγγέλλει την εξέλιξη ενός άμεσου και οξύτατου προβλήματος που έχει ανακύψει. Λόγω της μη ανταπόκρισης της Γενικής Διαχείρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε αίτημα της Δ/νσης Αστυνομίας Σερρών για ενίσχυση των αποθεματικών της παγίας προκαταβολής της, αδυνατεί και αυτή με τη σειρά της να ανταποκριθεί στις άμεσες και ανελαστικές υποχρεώσεις της προς τους διατασσόμενους, με Διαταγή του Αρχηγείου, σε απόσπαση συναδέλφους στη Δ/νση Αστυνομίας Ορεστιάδας, την 29-05-2015.

  Επίσης, στο ανωτέρω έγγραφο αναφέρεται ότι «οι ξενοδόχοι της περιοχής απόσπασης των συναδέλφων μας δεν έχουν αποζημιωθεί από την Πολιτεία για τους δυο (2) παρελθόντες μήνες διαμονής των ήδη αποσπασμένων συναδέλφων μας στα καταλύματά τους και απειλούν με εξώσεις».

  Κύριε Υπουργέ,

  Κύριε Αρχηγέ,

  Επειδή οι ενδεχόμενες συνέπειες μιας αρνητικής τέτοιας κατάστασης δημιουργούν εύλογο αίσθημα γενικής ανησυχίας και ανασφάλειας που παραπέμπει σε βιώματα εποχών που προσπαθούμε να ξεχάσουμε, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, ώστε να αντιμετωπισθεί τάχιστα το οξύτατο πρόβλημα που έχει παρουσιασθεί.

ypografes-poasy

serres-27-5-2015

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα