Font Size

Cpanel

kitsios_kostas
Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Ιωαννίνων
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

<< Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό της Υ.Τ.Ε.Β.Ε. >>

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Γράφω σήμερα αυτές τις λίγες γραμμές διότι θεώρησα υποχρέωσή μου από τη θέση του απλού Αστυνομικού, να συγχαρώ δημόσια το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος ( Υ.Τ.Ε.Β.Ε ) για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, γεγονός που όχι τυχαία έχει αποσπάσει άλλωστε πληθώρα θετικότατων σχολίων από πολλούς συναδέλφους .

  Λόγω της ειδικότητας μου στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γνωρίζω την σημαντική προσφορά του προσωπικού της εν λόγω υπηρεσίας από καιρό, αλλά αποφάσισα να τους συγχαρώ και δημόσια μετά από προσωπική εμπειρία που είχα, παρακολουθώντας από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της επαγγελματικής του δράσης .

  Με εξέπληξε ιδιαίτερα η άμεση εξυπηρέτηση των συναδέλφων αυτών , η ευγένεια, η συναδελφικότητα, καθώς και ο σύντομος χρόνος που μεσολαβεί για την διεκπεραίωση των επισκευών των οχημάτων. Είναι φανερό πως πρόκειται για πολύ προσεκτικά επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών, γεγονός που έρχεται να διαψεύσει τους <<ενορχηστρωτές >> του σχεδίου κατάργησης των ελαφρών συνεργείων που λειτουργούσαν έως το έτος 2009 στις έδρες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων.

  Σε µια ιδιαίτερα δύσκολη για την χώρα µας οικονομική συγκυρία, που επισκιάζει απειλητικά κάθε έκφανση της ζωής µας, ιδιαίτερα μάλιστα εάν αναλογιστούμε ότι η κρίση που διέρχεται ο τόπος µας πηγάζει πρωτίστως από µια αδιαμφισβήτητη κρίση αρχών και αξιών, υπηρεσίες σαν κι αυτή, αποτελούν πρότυπο και ίσως την καταλληλότερη ευκαιρία βλέποντας πέρα από το στενό προσωπικό µας πλαίσιο, να επανακαθορίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών µας.

  Γνωρίζοντας, πως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών για τους συναδέλφους αυτούς δεν αποτελεί ζητούμενο, αλλά ήδη κεκτημένο κι επειδή οι αρχές και οι αξίες δεν πρέπει να ισοπεδώνονται αλλά να αναδεικνύονται και να προβάλλονται, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι «Θερμά Συγχαρητήρια» !!!!!

Είσαι Εδώ : ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό της Υ.Τ.Ε.Β.Ε.