Font Size

Cpanel

Διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» που διοργάνωσαν η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής-Πειραιά & Νήσων, με αφορμή τη «Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή».

  Η άνευ προηγουμένου προσέλευση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και συνεχίσθηκε μέχρι αργά το μεσημέρι. Την κοινωνική αυτή δράση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόριος.

  Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «στις δύσκολα οικονομικά ημέρες που διανύουμε σαν χώρα, αλλά και ο καθένας μας προσωπικά, η μεγάλη ανταπόκριση πολιτών, Αστυνομικών και Λιμενικών, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε τη κοινή μας δράση, έχοντας διπλό στόχο: Την προώθηση ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς «Χωρίς Μεσάζοντες», προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αλλά και την διάθεση αυτών των προϊόντων σε χαμηλές τιμές ελαφρύνοντας έτσι τον οικογενειακό προϋπολογισμό των συναδέλφων μας και των πολιτών που υπηρετούμε».

Είσαι Εδώ : ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»