Font Size

Cpanel

poasy
Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 403/1/21α
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κοιν.: 1) Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
              κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ
          2) Δ/νση Τεχνικής Υποστήριξης Α.Ε.Α
          3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Θέμα: «Μεταφορικά μέσα ΕΛ.ΑΣ.»

  Κύριε Αρχηγέ,

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 309/10/3 από 12/02/2015 έγγραφό της επανέρχεται στο σοβαρό ζήτημα της παλαιότητας των υπηρεσιακών οχημάτων και της ακινητοποίησης πολλών εξ' αυτών για μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνεργεία, λόγω μη έγκρισης των απαιτούμενων κονδυλίων.

  Σε συνάντηση της Ένωσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Πρέβεζας γνωστοποιήθηκε ότι από την πλευρά του έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για το συγκεκριμένο θέμα.

  Η Ε.Α.Υ. Πρέβεζας αιτείται την άμεση έγκριση των αναγκαίων δαπανών για την αγορά των απαραίτητων ανταλλακτικών και την επισκευή των οχημάτων που βρίσκονται ακινητοποιημένα, καθώς και την αντικατάσταση των παλαιότερων υπηρεσιακών οχημάτων με καινούρια.

  Επίσης, πρότασή μας είναι η άμεση καταγραφή των ζημιογόνων υπηρεσιακών οχημάτων και εκείνων που χρησιμοποιούνται άνω της 5ετίας από όλες τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να κριθεί η καταλληλότητά τους για περαιτέρω υπηρεσιακή χρήση, τόσο για την ασφάλεια των επιβαινόντων σ' αυτά, όσο και για τη συμμόρφωση με τις οδηγίες των κατασκευαστών για τη συντήρησή τους και σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζουμε την παρ. 4 του άρθρου 11 του Π.Δ. 45/2008: «Τα υπηρεσιακά οχήματα υποβάλλονται ανά διετία σε τεχνικό περιοδικό έλεγχο».

ypografes-poasy

preveza 12-02-2015

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα