Font Size

Cpanel

poasy
Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 700/1/4α

Προς: 1) Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
              κ. Νικόλαο ΒΟΥΤΣΗ
          2) Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
              κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ
          3) Τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
              κ. Πάνο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ
Κοιν.: 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
          2) Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης
          3) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Εφορευτικές Επιτροπές»

  Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

  Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 855 από 01/02/2015 έγγραφό της γνωστοποιεί τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια των πρόσφατων εθνικών εκλογών και ειδικότερα με την στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών των εκλογικών τμημάτων.

  Τούτο είχε ως αποτέλεσμα την ενασχόληση – κατασπατάληση του αστυνομικού προσωπικού στην επίδοση προσκλήσεων ακόμη και προσαγωγή στα εκλογικά τμήματα μελών των εφορευτικών επιτροπών και όχι στην αστυνόμευση των περιοχών.

  Πρόταση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης είναι ο διορισμός των μελών των εφορευτικών επιτροπών να γίνεται με εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τους καταλόγους του ΟΑΕΔ, με ελάχιστη αμοιβή τα 30 € και 1 ένσημο. Έτσι θα υπάρχει 100 % παρουσία και δεν θα νιώθει ο πολίτης ότι αδικείται.

  Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

  Επειδή τα διαλαμβανόμενα στο έγγραφο της Σ.Κ.Α. Ξάνθης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρακαλούμε όπως σε μελλοντική εκλογική διαδικασία ληφθούν υπόψη και υιοθετηθούν οι προτάσεις της ανωτέρω Πρωτοβάθμιας Οργάνωσης, γεγονός που θα συμβάλει θετικά στην εξάλειψη κωλυμάτων και προβλημάτων που παρουσιάσθηκαν στις τελευταίες εκλογές.

ypografes-poasy

xanthi 01-02-2015

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα