Font Size

Cpanel

Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη - Αίτημα για συνάντηση

poasy
Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 603/8/68

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ

  Κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ,

  Με την ανάληψη των καθηκόντων σας, ως Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

  Αναλαμβάνετε την ευθύνη του τομέα Προστασίας του Πολίτη σε μια δύσκολη για τη Χώρα και το λαό μας περίοδο.

  Όπως γνωρίζετε, το συνδικαλιστικό μας κίνημα αγωνίζεται με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων του αστυνομικού προσωπικού χωρίς να παραβλέπει το γενικότερο δημόσιο συμφέρον. Το διεκδικητικό μας πλαίσιο πηγάζει από την αγωνία του Έλληνα Αστυνομικού για τη διαρκή και αξιόπιστη κατοχύρωση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας στη Xώρα μας με σεβασμό πάντα στο Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους.

  Σας επισημαίνουμε ότι προσδοκούμε στην καλή εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας ώστε να συμβάλλουμε στην υλοποίηση των επιδιωκόμενων κοινών μας στόχων. Η μακρόχρονη επιστημονική σας συμβολή στη διαμόρφωση μιας αποτελεσματικής αντεγκληματικής πολιτικής και στον εκδημοκρατισμό όλων των φορέων υλοποίησής της, αλλά και η κατά καιρούς δική σας, προσωπική, στήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας, αποτελούν –θέλουμε να πιστεύουμε- τις καλύτερες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση των κοινών στόχων μας επ' ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας.

  Οι προσδοκίες όλων μας ότι θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις των δυο πολιτικών κομμάτων, ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΑΝ.ΕΛ., που συνέβαλαν στον σχηματισμό της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης είναι υψηλές.

  Ενόψει της διαμόρφωσης των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης, αιτούμαστε συνάντηση μαζί σας ώστε πέραν των όσων θα σας αναφέρουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, να σας υποβάλλουμε τις θέσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος για την αναβάθμιση του Έλληνα Αστυνομικού και την ανασυγκρότηση της Ελληνικής Αστυνομίας με όρους κοινωνίας,

Με εκτίμηση

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα