Font Size

Cpanel

Συνάντηση των Ομοσπονδιών με αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε.

omospondies_logo

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2010 
Αρ. Πρωτ.: 605/3/20 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών μας συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ κ. Αχιλλέα Κανταρτζή και τον βουλευτή κ. Άγγελο Τζέκη, οι οποίοι ζήτησαν ενημέρωση ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Εκ μέρους των προεδρείων των Ομοσπονδιών κατατέθηκαν διεξοδικά οι θέσεις μας και τονίστηκε ότι οι ένστολοι προσβλέπουν για μια ακόμα φορά στη στήριξη των βουλευτών του ΚΚΕ.

kke_14_7_2010

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα μας και τόνισαν ότι θα θέσουν και θα στηρίξουν στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου τις προτάσεις μας, όπως κάνουν διαχρονικά για όλα τα προβλήματα που έχουν οι κλάδοι μας, καίτοι γνωρίζουν ότι είναι δεδομένη η κυβερνητική πλειοψηφία και οι όποιες αντιπροτάσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν έχουν θετική κατάληξη.

Οι βουλευτές τόνισαν, επίσης, ότι με το προωθούμενο σχέδιο νόμου, υπάρχει συνολική ανατροπή στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα σε όλα τα στρώματα των εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Τα προβλήματα που δημιουργούνται, αλλά και αυτά που ανακύπτουν, είναι αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων πολιτικών και γι' αυτό δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα, παρά μόνο κάποιες μικρές βελτιώσεις για κάποια στρώματα εργαζομένων.

Πρόκειται, τόνισαν, για ενιαία επίθεση κατά των εργαζομένων, που πρέπει να αποκρουστεί με ενιαία απάντηση.

ypografes_omospondion

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα