Font Size

Cpanel

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος.

omospondies_logo

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2010 
Αρ. Πρωτ.: 201/1/22δ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ - ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πλατεία Συντάγματος, Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010, ώρα 18.30

Η αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης, να προωθήσει εσπευσμένα στη Βουλή, χωρίς κανένα διάλογο, σχετική τροπολογία για τη ριζική ανατροπή του ισχύοντος ασφαλιστικού μας συστήματος, ανάγκασε τις Ομοσπονδίες μας να προχωρήσουν στην εκδήλωση πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος, αύριο 14 Ιουλίου και ώρα 18.30.

Συνάδελφοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα ενώσουν τη φωνή τους, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους και θα απαιτήσουν από την Κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα, να αφουγκραστούν την αγωνία των ενστόλων για το ασφαλιστικό τους μέλλον, για την προοπτική των ίδιων των υπηρεσιών ασφαλείας, που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, αντί να ενισχύονται και να βρίσκονται στις πρώτες προτεραιότητες των κυβερνώντων, απαξιώνονται και οδηγούνται στη μιζέρια και στη χρεοκοπία, προς δόξαν των ιδιωτικών συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι οι προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό μας σύστημα, σε συνδυασμό με τις μισθολογικές περικοπές και την περιστολή των δαπανών για τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος, υπονομεύουν την εργασιακή μας υπόσταση και υποσκάπτουν συνολικά το αγαθό της ασφάλειας.

Οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας δεν είναι δούλοι, ούτε καρπαζοεισπράκτορες. Αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδος μας, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να σηκώσουν μονόπλευρα τα βάρη μιας κρίσης, που άλλοι προκάλεσαν.

poasy

ypografes_omospondion

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα