Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα 26 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 200/2/104

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Προς: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις- Μέλη Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

  Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

  Η Ομοσπονδία μας, όπως γνωρίζετε, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε διαρκή καθημερινή αγωνιστική δράση, παρεμβαίνοντας αποτελεσματικά για την επίλυση πάγιων αιτημάτων είτε αντιμετωπίζοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην μας και είναι αντίθετες με τα συμφέροντά μας.

  Οι σημαντικές μας πρωτοβουλίες, ειδικότερα, αναφορικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ και τις εξελίξεις στο ΤΕΑΠΑΣΑ, γνωρίζετε ότι συνοδεύτηκαν και με δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας μέσα στο κατακαλόκαιρο, παράγοντας αποτελέσματα τα οποία καλούμαστε να χειριστούμε περαιτέρω.

  Την αγωνιστική μας τακτική την επαναβεβαιώσαμε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Κομοτηνή στις 4/8/2014 και με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, δυο μέρες αργότερα 6/8/2014, λόγω των γνωστών αιφνιδιαστικών εξελίξεων με το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και με τη μαζικότατη ένστολη διαμαρτυρία στη ΔΕΘ την 05-09-2014.

  Έκτοτε, το Προεδρείο, η Εκτελεστική Γραμματεία, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Ομάδες εργασίας για διάφορα θέματα (Κώδικας Μεταθέσεων, Κρίσεις Προαγωγές κλπ) σε καθημερινή βάση με τις ενέργειές τους υπερασπίζονται τις θέσεις της Ομοσπονδίας, αισιοδοξώντας ότι και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι προς το καλύτερο. Από μας εξαρτάται βεβαίως να συνεχίσουμε ενωτικά και με μεγαλύτερη ζέση, αφήνοντας στην άκρη μεμψιμοιρίες - προσωπικές τακτικές και εστιάζοντας στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

  Προς τούτο, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ- Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) από ώρες 11:00 έως 17:00 με αποκλειστικά θέματα προς ενημέρωση – συζήτηση, τις αποφάσεις του ΣτΕ, τις εμβαλωματικές παρεμβάσεις στο ισχύον μισθολόγιο που φέρεται να έχει προωθήσει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προς το Υπουργείο Οικονομικών και την εφαρμογή του άρθρου 220 του Ν. 4281/2014 για το ΤΕΑΠΑΣΑ.

  Τα θέματα αυτά απασχόλησαν ήδη χθες το Διοικητικό Συμβούλιο, η συνεδρίαση του οποίου θα συνεχιστεί την Τετάρτη 01-10-2014, μετά το πέρας των εργασιών του Γενικού Συμβουλίου. Για το σχηματισμό ολοκληρωμένης εικόνας όσον αφορά το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ υπήρξε ενημέρωση από αναλογιστές, η οποία θα επαναληφθεί και στο Γενικό Συμβούλιο.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα