Font Size

Cpanel

poasy
Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 504/6/2

Προς: 1) Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Βασίλειο ΚΙΚΙΛΙΑ
          2) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κοιν.: 1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          2) Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
          3) Προϊστάμενο Επιτελείου Α.Ε.Α.
              Αντιστράτηγο κ. Κων/νο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
           4) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Ιεραρχία, καταστάσεις και εξέλιξη Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ (Π.Δ. 164/2013). - Ρύθμιση θεμάτων αστυνομικού προσωπικού (Π.Δ. 128/2010).»

  Κύριε Υπουργέ,

  Κύριε Αρχηγέ,

  Με τα υπ'αριθ. 164 από 09/12/2013 και 128 από 23/12/2010 Προεδρικά Διατάγματα μεταξύ των άλλων προβλέπεται και η δυνατότητα στους συναδέλφους που συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο χρόνο υπηρεσίας για αυτεπάγγελτη αποστρατεία ή ανώτατο όριο ηλικίας, να παραμείνουν στην ενεργό Υπηρεσία ένα έτος μετά τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας, αφού καταθέσουν σχετική προς τούτο αίτηση από 21/09 έως 30/09.

  Κύριε Υπουργέ,

  Κύριε Αρχηγέ,

  Ως γνωστόν, για φέτος και κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο υπάρχουν μία σειρά από εκκρεμότητες στα ασφαλιστικά Ταμεία, αναφορικά με τον καθορισμό του συντελεστή βιωσιμότητος και τη ρήτρα του αξιόμαχου, γεγονός που καθιστά πολύ δυσχερή την επιλογή των συναδέλφων που επιθυμούν να δηλώσουν την παραμονή τους στην ενεργό Υπηρεσία, αφού στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα όλα αυτά δεν θα έχουν αποσαφηνιστεί.

  Κατόπιν τούτου και προς διευκόλυνση αλλά και σωστή επιλογή των ενδιαφερομένων συναδέλφων, παρακαλούμε όπως ο χρόνος δικαιώματος υποβολής σχετικής αίτησης επιμηκυνθεί και καθοριστεί μέχρι το πρώτο δεκαήμερο μηνός Δεκεμβρίου.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα