Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 309/13/31α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Βασίλειο ΚΙΚΙΛΙΑ
          2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          3) Υπαρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδωνα ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
          4) Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας
          5) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας

Θέμα: «Συγκρότηση διμοιρίας υποστήριξης Α.Δ. Πέλλας»

  Κύριε Αρχηγέ,

  Για πολλοστή φορά Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας – Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας-, επανέρχεται με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 24/2014 έγγραφό της, καταγγελτικού περιεχομένου, αναφορικά με το έκτακτο της συγκρότησης της Διμοιρίας Υποστήριξης της Α.Δ. Πέλλας.

  Όπως αναφέρεται στο προαναφερόμενο έγγραφο της Ε.Α.Υ. Πέλλας, «Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί συνάδελφος ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών κι εκτελεί υπηρεσία σε απογευματινή βάρδια, ως πλήρωμα περιπολικού και καλείται σε χρονικό διάστημα 6 ωρών από την λήξη της βάρδιάς του, να συμμετάσχει στη Δ.Υ. η οποία θα φτάσει στον προορισμό της τέσσερεις ώρες μετά και θα σχολάσει ότι ώρα κρίνει ο επικεφαλής των μέτρων».

  Κύριε Αρχηγέ,

  Επειδή όμως τελευταία η τακτική αυτή τείνει να είναι καθημερινό φαινόμενο, παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας, το όλο ζήτημα τύχει θετικής αντιμετώπισης, με περιορισμό των μετακινήσεων του προσωπικού στις απολύτως αναγκαίες, με ταυτόχρονη εξασφάλιση των συναδέλφων μας από κάθε άποψη και με έγκαιρη έκδοση των διαταγών από πλευράς των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας.

ypografes-poasy

pella 06-09-2014

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα