Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 503/4/59α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κοιν.: 1) Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής
              Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
          2) Δ/ντη Δ/νσης Οικονομικών Α.Ε.Α.
              Ταξίαρχο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ
          3) Προϊστάμενο Κλάδου Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων
              Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΝΙΤΣΑ
          4) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Εξόφληση δαπανών μετακίνησης προσωπικού ΕΛ.ΑΣ. στα πλαίσια της επιχείρησης "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"»

Κύριε Αρχηγέ,

Με το επισυναπτόμενο έγγραφο της υπ' αριθ. 503/4/13 από 20-08-2014, μία ακόμα Πρωτοβάθμια Οργάνωση μας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, καταγγέλλει τη μεγάλη χρονική καθυστέρηση των υπομνημάτων των συναδέλφων μας που μετακινήθηκαν από την 1-1-2013 έως και σήμερα, στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ξάνθης- Ροδόπης- Δράμας, στα πλαίσια της επιχείρησης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι επανειλημμένως κατά το παρελθόν έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η εκκαθάριση των υπομνημάτων θα γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να αποφεύγεται η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια των συναδέλφων μας, να ενισχύεται η εθελοντική συμμετοχή τους αλλά και να αναπληρώνονται οι πάγιες προκαταβολές των Υπηρεσιών.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν συμβαίνει, αλλά απεναντίας συνεχίζεται να παρατηρείται μία ακατανόητη χρονική κωλυσιεργία, με συνέπεια να είμαστε ακόμα μία φορά σε θέση να παρακαλέσουμε την παρέμβαση σας για την επίλυση του θέματος.

Κατόπιν τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε για μια ακόμη φορά ζητώντας την παρέμβασή σας για την επίλυση του όλου θέματος.

ypografes-poasy

preveza 20-08-2014

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα