Font Size

Cpanel

Ημερίδα στην Κομοτηνή με θέμα την εκπαίδευση στις αστυνομικές σχολές

kitsios_kostas

Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Ιωαννίνων
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

  Με αφορμή την πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα την εκπαίδευση στις αστυνομικές σχολές στην πόλη της Κομοτηνής στις 4 Αυγούστου 2014, θέλω να συγχαρώ την Ε.Α.Υ. Ροδόπης για την άρτια ,ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη διοργάνωση.

  Συγχαρητήρια επίσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ για την επιλογή ως τόπου διοργάνωσης της σημαντικής αυτής ημερίδας, την πολύπαθη και ευαίσθητη αυτή περιοχή της χώρας μας όπου δυο χρόνια νωρίτερα η Ελληνική πολιτεία αποφάσισε να μετατρέψει τις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας σε φυλακές λαθρομεταναστών , λησμονώντας τα λόγια του Βίκτωρος Ουγκώ το 1847 στη «Βουλή των Ομοτίμων» της Γαλλίας πως : << Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή >>.

  Θετική εντύπωση μου προξένησε η μεγάλη απήχηση των φορέων του τόπου αλλά και το υψηλό επίπεδο των ομιλητών που μέσα από πολύπλευρη ενημέρωση μας βοήθησαν να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την αξία, τη σημασία και τη συμβολή της εκπαίδευσης στις Αστυνομική Ακαδημία .

  Ελπίζω πως η νέα πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με τα δείγματα γραφής που έχει δείξει, σκεπτόμενη ΕΛΛΗΝΙΚΑ μπορεί να διορθώσει το ατόπημα της προηγούμενης επαναλειτουργώντας τις Αστυνομικές σχολές της Θράκης .

  Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές !!!

Είσαι Εδώ : ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Ημερίδα στην Κομοτηνή με θέμα την εκπαίδευση στις αστυνομικές σχολές