Font Size

Cpanel

Ευχές στον νέο Υπουργό

poasy

Αθήνα 11 Ιουνίου 2014
Αριθ. Πρωτ. : 603/8/61

Προς: Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
          κ. Βασίλειο ΚΙΚΙΛΙΑ

  Κύριε Υπουργέ,

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας, ως πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας, εύχεται η θητεία σας να είναι αποτελεσματική και ελπιδοφόρα για κάθε αστυνομικό, άνδρα και γυναίκα, για κάθε πολίτη και κάτοικο αυτής της Χώρας.

  Ως συνδικαλιστικός φορέας, προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όπως επιτάσσει ο θεσμικός μας ρόλος, με στόχο τη θωράκισή του Έλληνα Αστυνομικού από κάθε πλευρά, ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τους επαγγελματικούς κινδύνους και να εξαλείψουμε τις τραγωδίες και τις ανθρωποθυσίες στο χώρο μας.

  Δυστυχώς τον ουσιαστικό- προστατευτικό και κοινωνικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας επισκιάζει συχνά –πυκνά η ανάθεση σε αυτήν αποστολών που δεν τις αναλογούν, αναλαμβάνοντας -κακώς για μας- ευθύνες άλλων.

  Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια σύγχρονη, δίκαιη και δημοκρατική Αστυνομία, όπως οραματίζεται και θέλει να έχει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, υπερασπιζόμενοι τα δίκαια του Έλληνα Αστυνομικού.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα