Font Size

Cpanel

poasyΑθήνα 24 Μαρτίου 2014
Αρ.Πρωτ.:700/4/10

Προς: 1) Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Τον Υπουργό Οικονομικών
              κ. Ιωάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Κοιν.: 1) Πολιτικά Κόμματα
          2) Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
              κ. Χρήστο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ
          3) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          4) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
          5) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
          6) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Θέμα : «Εκλογική αποζημίωση»

  Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

  Επειδή το προσεχές χρονικό διάστημα θα προκηρυχτούν εκλογές τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και για το ευρωκοινοβούλιο (Μάιος 2014), απευθυνόμαστε σε εσάς για να σας μεταφέρουμε τα χιλιάδες ερωτήματα των μελών μας σχετικά με το ύψος του ποσού της προβλεπόμενης εκλογικής αποζημίωσης και την ημερομηνία καταβολής του στους συναδέλφους μας.

  Ως γνωστόν ο ρόλος του θεσμού που υπηρετούμε είναι καθοριστικός και άρρηκτα συνδεδεμένος με τη διασφάλιση της προεκλογικής ομαλότητας και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος της συμβολής της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια αυτής της ύψιστης διαδικασίας.

  Για τον Έλληνα Αστυνομικό η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Η υπερεργασία, οι χιλιάδες απλήρωτες εργατοώρες από την διάθεσή του στα ασταμάτητα μέτρα, τον έχουν εξουθενώσει και στις πλείστες των περιπτώσεων τον οδηγούν στα όρια τόσο της σωματικής, όσο και της ψυχικής αντοχής του.

  Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

  Κατόπιν των προαναφερομένων παρακαλούμε όπως με παρεμβάσεις σας και η Κυβέρνηση καταδείξει εμπράκτως και εξ αυτής της αφορμής το ενδιαφέρον της για τους αστυνομικούς, ανακοινώνοντας εγκαίρως το ύψος του ποσού της εκλογικής αποζημίωσης, καθώς και την ημερομηνία καταβολής του που πρέπει να γίνει πριν τις εκλογές.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα