Font Size

Cpanel

Οικονομική ενίσχυση ανήλικων τέκνων πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών από τη Βουλή των Ελλήνων

poasy

Αθήνα,15 Δεκεμβρίου 2010 
Αριθ. Πρωτ.:502/7/80 

Προς: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριο
Κοιν.: 1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
             κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Χρήστο
         2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
         3) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Κύριε Αρχηγέ,

Με την επισυναπτόμενη υπ' αριθμ. 13442/9030 από 5-10-2010 (Φ.Ε.Κ. 179/12-10-2010 τ.Α) απόφαση του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής των Ελλήνων, αποφασίσθηκε η οικονομική ενίσχυση κατ' έτος από τον προϋπολογισμό της Βουλής εν είδει «υιοθεσίας» των ανήλικων τέκνων των στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους, την ώρα του καθήκοντος από το έτος 1996 (γεγονότα των Ιμίων) και εντεύθεν.

Κύριε Αρχηγέ,

Φρονούμε ότι της ίδιας αντιμετώπισης πρέπει να τύχουν από τη Βουλή των Ελλήνων και τα ανήλικα τέκνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος και προς την κατεύθυνση αυτή ζητούμε την προσωπική σας παρέμβαση.

Κύριε Αρχηγέ,

Επειδή ο αριθμός και τα λοιπά απαραίτητα στοιχεία των μέχρι σήμερα ανήλικων τέκνων αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την ώρα του καθήκοντος είναι γνωστά στην υπηρεσία και επειδή προτιθέμεθα και από πλευράς μας απευθύνουμε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων υποβάλλοντας αίτημα ίδιας – ίσης αντιμετώπισης και των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούμε, όπως με παρέμβασή σας, μας γνωστοποιηθούν ο αριθμός και τα στοιχεία των ανηλίκων τέκνων αστυνομικών που πληρούν τις προβλεπόμενες στην προαναφερόμενη απόφαση προϋποθέσεις.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα