Font Size

Cpanel

poasyΑθήνα 12 Νοεμβρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 402/4/12β

Προς: 1) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
             Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Κλάδο Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α.
          2) Διεύθυνση Οργάνωσης Νομοθεσίας/Κ.Ο.Α.Δ./Α.Ε.Α.
          3) Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης
              Υποστράτηγο κ. ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗ Εμμανουήλ
          4) Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου
          5) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Θέμα: «Καθήκοντα αστυνομικού προσωπικού»

  Κύριε Αρχηγέ,

  Με το υπ' αριθ. 71 από 06/11/2013 έγγραφο της Ε.Α.Υ. Λασιθίου το οποία επισυνάπτεται, γίνεται αναφορά στη διάθεση γραμματέα υπηρεσίας της Α.Υ. Ιεράπετρας σε υπηρεσία Αξιωματικού υπηρεσίας καίτοι τούτο δεν προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 59 παρ. 2 του Π.Δ. 141/91.

  Παράλληλα με το υπ' αριθ. 69 από 06/11/2013 έγγραφο της ίδιας Ένωσης γίνεται αναφορά στα καθήκοντα του Αξιωματικού Υπηρεσίας και στην παραλαβή των κρατουμένων και λοιπών αρμοδιοτήτων που απορρέουν από το Π.Δ. 141/91 κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

  Κύριε Αρχηγέ,

  Παρακαλούμε όπως επί των διαλαμβανομένων στα έγγραφα της ανωτέρω Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας τύχουμε απαντήσεων, καθ' ότι όλα τα προαναφερόμενα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ο τρόπος χειρισμού αυτών των ζητημάτων από πλευράς των υπηρεσιακών παραγόντων εφόσον γίνεται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων πρέπει να ελέγχεται από την Ηγεσία και σε συντρέχουσα περίπτωση να καταλογίζονται οι ευθύνες όπου αυτές ανήκουν.

  Επειδή η εφαρμογή των Π.Δ. και Κανονισμών δεν μπορεί να γίνεται κατά το δοκούν, παρακαλούμε να λάβατε σοβαρά υπόψη σας τα όσα διαλαμβάνονται στα επισυναπτόμενα έγγραφα, παραγγέλλοντας τον προσήκοντα έλεγχο αναζήτησης και καταλογισμού ευθυνών, γνωρίζοντάς μας σχετικά.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα