Font Size

Cpanel

Ημερίδα "Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες"

poasy

Αθήνα, 22 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 701/11/5

Προς: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

  Η Ομοσπονδία μας, όπως ανακοινώθηκε ήδη και στο πρόσφατο Γενικό μας Συμβούλιο, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 (ώρα 11.00 – 14.00), στη Βέροια (Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»), Ημερίδα με θέμα «Και οι Αστυνομικοί έχουν μάνες».

  Το θέμα και μόνο καταδεικνύει τη σημασία και τη βαρύτητα που δίνει η Ομοσπονδία μας στην ανάδειξη των προβλημάτων της οικογένειας του αστυνομικού στις σημερινές συνθήκες της κρίσης, πέραν του γεγονότος ότι θα τιμηθεί η μητέρα του συναδέλφου μας από την Κοζάνη, η οποία κατά τη διάρκεια της μεταγωγής επικίνδυνων κακοποιών στα δικαστήρια της πόλης, προέβη σε μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας, κρατώντας ένα απλό πανό, στο οποίο είχε αποτυπώσει την προαναφερόμενη φράση.

  Φιλοδοξία μας είναι μέσα από τις επιστημονικές εισηγήσεις και τον προβληματισμό που θα κατατεθεί κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, να «οπλιστούμε» ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο ρόλο μας για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών μας και την καταξίωσή μας στην ελληνική κοινωνία.

  Ως εκ τούτου, θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας, ιδίως δε των Διοικητικών Συμβουλίων από τις Ενώσεις Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημερίδας.

ypografes-poasy



Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (programa-imeridas.pdf)ΠΡΟΓΜΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα