Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα 17 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 309/13/25α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
         Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          3) Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας
              Ταξίαρχο κ. ΛΑΤΜΟ Πέτρο
          4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας

Σχετ.: Υπ' αριθ. 309/13/22β από 08-03-2013 έγγραφό μας

Θέμα: «Συγκρότηση – μετακίνηση διμοιρίας υποστήριξης Α.Δ. Φλώρινας»

  Κύριε Αρχηγέ,

  Με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας σας κάναμε κοινωνό διαμαρτυριών – παραπόνων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας σχετικά με την καταστρατήγηση των διατάξεων του Π.Δ. 394/2001 «Χρόνος εργασίας Αστυνομικού Προσωπικού», προσδίδοντας μάλιστα και ιδιαίτερη έμφαση στο πάντα έκτακτο της συγκρότησης της Διμοιρίας Υποστήριξης.

  Δυστυχώς όμως επανερχόμαστε για άλλη μια φορά αφού τέτοια περιστατικά όχι μόνο δεν έχουν εκλείψει, τουναντίον μάλιστα συνεχίζονται αμείωτα, όπως μας γνωστοποιεί και πάλι η Ε.Α.Υ. Φλώρινας με το επισυναπτόμενο από 12-04-2013 έγγραφό της. Συγκεκριμένα η Διμοιρία Υποστήριξης της Α.Δ. Φλώρινας διατάχθηκε την 10-04-2013 ώρα 11.30 να μεταβεί την 22.00 της ιδίας να εκτελέσει υπηρεσία στην Ιερισσό Χαλκιδικής, καταστρατηγώντας Προεδρικά Διατάγματα και δικαιώματα των εργαζόμενων Αστυνομικών, ενώ διαρκώς παρατηρείται μια αυξανόμενη κατασπατάληση δύναμης και υπέρμετρη καταπόνηση των συναδέλφων, και μάλιστα για περιπτώσεις που είναι γνωστές εδώ και μέρες.

  Κύριε Αρχηγέ,

  Είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να ανευρεθεί άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό ζήτημα της έκτακτης συγκρότησης των διμοιριών υποστήριξης και στην αποτροπή εμφάνισης άλλων τέτοιων προβλημάτων που προκαλούν την αγανάκτηση και τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων.

ypografes-poasy

florina_12-4-13

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα