Font Size

Cpanel

Κατάσταση υπηρεσιακών οχημάτων Α.Δ. Λάρισας

poasyΑθήνα 15 Ιανουαρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 403/1/14α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας

  Κύριε Αρχηγέ,

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας μας απέστειλε το επισυναπτόμενο από 18/12/2012 έγγραφό της, αναφέρεται με σαφήνεια και λεπτομερώς στην τραγική κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και ζητά άμεσα:

• Την εξόφληση των οφειλών προς τα ιδιωτικά συνεργεία με έγκριση της σχετικής δαπάνης από πλευράς της αρμόδιας Υπηρεσίας του Α.Ε.Α.

• Τη μέριμνα από πλευράς της Υπηρεσίας για άμεση διενέργεια των προβλεπομένων μηνιαίων απολυμάνσεων (Π.Δ. 45/2008) στα υπηρεσιακά οχήματα.

• Τον τεχνικό περιοδικό έλεγχο που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 4 του Π.Δ. 45/2008 για τα υπηρεσιακά οχήματα

  Πέραν των ανωτέρω, όπως και με άλλες παρεμβάσεις μας έχουμε επισημάνει προς εσάς, τα περισσότερα υπηρεσιακά οχήματα σε όλη τη Χώρα κινούνται χωρίς την απαραίτητη συντήρηση. Τούτο έχει ως συνέπεια πολλά εξ αυτών να χρειάζονται άμεση ακινητοποίηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες, αλλά κυρίως τη σωματική ακεραιότητα των επιβαινόντων σ' αυτά.

ypografes-poasy

larisa_18-12-2012alarisa_18-12-2012b

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα