Font Size

Cpanel

Προβλήματα που ανακύπτουν με τη συγκρότηση των διμοιριών υποστήριξης

poasy

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 309/13/16β

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
             κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
         2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
             κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
         3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας
         4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φωκίδας
         5) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Κύριε Αρχηγέ,

  Οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας (Ε.Α.Υ. Αργολίδας και Ε.Α.Υ. Φωκίδας) για ακόμη μια φορά επανέρχονται με τα επισυναπτόμενα έγγραφα τους, καταγγελτικού περιεχομένου αναφορικά με την καταστρατήγηση των διατάξεων του Π.Δ. 394/01 «Χρόνος εργασίας Αστυνομικού Προσωπικού», προσδίδοντας και ιδιαίτερη έμφαση στο πάντα έκτακτο της συγκρότησης της Διμοιρίας Υποστήριξης.

  Χαρακτηριστικό είναι τα περιστατικό που διαδραματίσθηκε την 9-11-2012 με τη συγκρότηση των διμοιριών από την Γ.Α.Δ.Π. Πελοποννήσου για ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Α.

  Ταυτόχρονα, πάμπολλα είναι και τα παράπονα για τις συνθήκες διαμονής σε ξενοδοχείο της Αθήνας από τους συναδέλφους της Ε.Α.Υ. Φωκίδας ως αυτά περιγράφονται στο έγγραφο αυτής.

  Κύριε Αρχηγέ,

  Τα καταγγελλόμενα τόσο της Ε.Α.Υ. Αργολίδας, όσο και της Ε.Α.Υ. Φωκίδας είναι απόρροια όχι μεμονωμένων έκτακτων εξαιρετικών περιστατικών, αλλά επαναλαμβανόμενων, γι' αυτό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και εξέτασης.

  Ευελπιστούμε ότι με την άμεση παρέμβασή σας, θα επενεργήσουν θετικά στην αποτελεσματική αποτροπή εμφάνισης άλλων τέτοιων προβλημάτων που προκαλούν την αγανάκτηση και τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων.

ypografes-poasy

argolida_11-11-2012_2

fokida_15-11-2012

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα