Font Size

Cpanel

Πολλά τα προβλήματα από τη μετακίνηση 50 αστυνομικών από την Α.Δ. Ροδόπης στην Α.Δ. Ξάνθης μέχρι την 02-12-2012 - Συνεχής η κατασπατάληση και καταπόνηση των συναδέλφων από τις μετακινήσεις

poasy

Αθήνα 18 Οκτωβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 401/3/67α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
         Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          3) Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Μακεδονίας & Θράκης
              Υποστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ
          4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

  Κύριε Αρχηγέ,

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 494/12 από 03/10/2012 έγγραφό της, αναπτύσσει διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Α.Δ. Ροδόπης εξαιτίας της μετακίνησης 50 αστυνομικών της δύναμής της μέχρι τις 02/12/2012 στην Α.Δ. Ξάνθης, ζητώντας την εξαίρεση από αυτή την ενίσχυση, καθόσον ταυτόχρονα η Α.Δ. Ροδόπης ενισχύεται από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

  Έχουμε επανειλημμένως επισημάνει ότι η αποδυνάμωση Υπηρεσιών προς ενίσχυση κάποιων άλλων δεν προσφέρει ουσιαστικά κανένα όφελος παρά μόνο δημιουργεί πλείστα άλλα προβλήματα.

  Επιπρόσθετα στη συγκεκριμένη περίπτωση ήδη η Α.Δ. Ροδόπης ενισχύεται με αστυνομικό προσωπικό από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις. Πώς λοιπόν καλείται να ενισχύει ταυτόχρονα η ίδια την Α.Δ. Ξάνθης;

  Για μια ακόμη φορά στις μετακινήσεις του αστυνομικού προσωπικού παρατηρείται ένα «αλαλούμ» με κατασπατάληση, καταπόνηση των συναδέλφων και με επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση των ιδίων και της Υπηρεσίας τους.

  Κύριε Αρχηγέ,

  Ύστερα από τα προαναφερόμενα παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας, το υποβαλλόμενο αίτημα της Ε.Α.Υ. Ροδόπης τύχει ικανοποίησης.

ypografes-poasy

rodopi_3-10-2012a

rodopi_3-10-2012b

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα