Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα 18 Οκτωβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 314/2/20α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Πολιτικά Κόμματα
          2) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          3) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          4) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Αναστολή Λειτουργίας Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών λόγω των μετακινήσεων του προσωπικού αυτού στον Έβρο»

  Κύριε Αρχηγέ,

  Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών λάβαμε το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 314/1/10 από 08/10/2012 έγγραφό της (επισυνάπτεται), στο οποίο μας γνωστοποιεί ότι από το Τ.Δ.Α. Γρεβενών αποσπώνται οι βαθμοφόροι συνάδελφοι που υπηρετούν σ' αυτό στον Έβρο, ανάμεσά τους «άκουσον άκουσον» και ένας πρόσφατα σοβαρά εγχειρισμένος στον εγκέφαλο συνάδελφος που τελεί σε αναρρωτική άδεια.

  Έτσι, στη δύναμη του Τ.Δ.Α. Γρεβενών έχουν απομείνει μόνο 5 Αστυνομικοί (1 Ανθυπαστυνόμος και 4 Αρχιφύλακες Μ.Α.Υ.) για την φύλαξη των τεράστιων εγκαταστάσεων της Σχολής και του οπλισμού και όπως επισημαίνεται στο χώρο αυτό λειτουργεί και πρατήριο ανεφοδιασμού καυσίμων υπηρεσιακών οχημάτων.

  Ταυτόχρονα, πέραν του σοβαρότατου ζητήματος που δημιουργείται με της ελλιπούς φύλαξης των εγκαταστάσεων, λόγω της μετακίνησης του προσωπικού στον Έβρο, σοβαρότατο είναι και το πρόβλημα που δημιουργείται με τη μη περαίωση εκκρεμοτήτων της Σχολής (σύνταξη οδοιπορικών εξόδων δοκίμων αστυφυλάκων, αποπληρωμή καθηγεσιών κλπ θέματα διοικητικής φύσης).

  Κύριε Αρχηγέ,

  Η κατάσταση που διαμορφώθηκε ύστερα και από αυτή τη μετακίνηση Αστυνομικών αποτυπώνεται «ανάγλυφα» στο επισυναπτόμενο έγγραφο της Ε.Α.Υ. Γρεβενών. Τα σχόλια περιττεύουν. Γι' αυτό και η παρέμβασή σας για μια θετική αντιμετώπιση του ζητήματος είναι μονόδρομος.

ypografes-poasy

grevena_8-10-2012

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα