Font Size

Cpanel

Η αναξιοπιστία συνεχίζεται και στις συμπληρωματικές μεταθέσεις

poasy

Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2012
Αριθ. Πρωτ: 301/4/3

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Συνάδελφοι,

  Σας κοινοποιούμε τον πίνακα στον οποίο εμφαίνονται οι συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2012.

  Η αδικία που συνέβη με τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2012 δεν αποκαταστάθηκε. Για μια ακόμα φορά οι συνάδελφοι βλέπουν ότι δεν υπάρχει διάθεση από την πολική και αστυνομική ηγεσία, στοιχειωδών μέτρων που δεν στοιχίζουν καθόλου ώστε να τους ανακουφίσουν στο μέτρο του δυνατού δημιουργώντας και μια προσδοκία ότι δεν τους εγκατέλειψαν.

  Το άνοιγμα θέσεων στον τόπο συμφερόντων τους είναι το μοναδικό αποκούμπι του χειμαζόμενου αστυνομικού.

  Ο Αρχηγός του Σώματος στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας την 28/03/2012 είχε δηλώσει για το θέμα ότι: «Μπορεί να υπήρξε κάποια μικρή ανισορροπία με τις τελευταίες έκτακτες μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών, θα φροντίσουμε η ανισορροπία αυτή με τις έκτακτες των αστυνομικών να εξισορροπηθεί.» Με τις 262 όμως θέσεις που προβλέφθηκαν καμιά ανισορροπία δεν εξισορροπείται.

  Με εντολή της Ομοσπονδίας ο εκπρόσωπος αυτής δεν συνυπέγραψε το σχετικό πρακτικό και αποχώρησε από τη συνεδρίαση του συμβουλίου μεταθέσεων.

  Ο θεσμός των μεταθέσεων με αυτόν τον τρόπο βάλλεται για μια ακόμη φορά.

  Προς τούτο είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την Αστυνομική Ηγεσία για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι συνάδελφοί μας και στο θέμα αυτό και ζητούμε πλέον την παρέμβαση του κ. Υπουργού, προκειμένου επιτέλους να αρθούν οι αδικίες που υφίσταται το αστυνομικό προσωπικό από τέτοιου είδους αποφάσεις.

ypografes-poasy

ektaktes_2012

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα