Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα 29 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: 300/1/21στ

Προς: Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
          κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
Κοιν.:1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
             κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
         2) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
             Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
         3) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα «Προαγωγή Ανθυπαστυνόμων στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' κατ' εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4058/2012»

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

  Με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 25 του Ν 4058/2012 (ΦΕΚ- 63 Α'/22.03.2012) «Παροχή υπηρεσιών ασφαλείας από ένοπλους φρουρούς σε εμπορικά πλοία και άλλες διατάξεις» αντικαταστάθηκαν οι διατάξεις του δεύτερου εδάφιου της παρ.7, άρθρου 7 του Ν.3686/2008 και προβλέπεται η προαγωγή συναδέλφων μας στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄ με την συμπλήρωση είκοσι δύο (22) ετών πραγματικής Υπηρεσίας από την κατάταξή τους, εκ των οποίων έντεκα (11) στο βαθμό του Ανθ/μου και εφόσον είναι αρχαιότεροι των ομοιοβάθμων τους, που προάγονται λόγω συμπλήρωσης είκοσι έξι (26) ετών πραγματικής υπηρεσίας.

  Αν και έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα από την δημοσίευση του Ν. 4058, δεν έχουν υλοποιηθεί οι προαναφερόμενες διατάξεις για την προαγωγή των Ανθ/μων που πληρούν τις προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η αγωνία των συναδέλφων μας που περίμεναν την προαγωγή τους βάσει της νέας ρύθμισης.

  Παρακαλούμε να επισπευστούν οι απαραίτητες διαδικασίες υλοποίησης του Νόμου ώστε το συντομότερο δυνατόν να προαχθούν στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄ οι Ανθ/μοι που εμπίπτουν στις διατάξεις του ψηφισθέντος Νόμου.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα