Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μη ανακοίνωση εβδομαδιαίας υπηρεσίας στο Τ.Α. Κομοτηνής, κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 7 του άρθρου 1 του Π.Δ. 394/2001

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μη ανακοίνωση εβδομαδιαίας υπηρεσίας στο Τ.Α. Κομοτηνής, κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 7 του άρθρου 1 του Π.Δ. 394/2001

poasy

Αθήνα, 02 Μαρτίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 402/9/45α

 

Προς:   Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

             Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ

 

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

 

Θέμα: «Μη ανακοίνωση εβδομαδιαίας υπηρεσίας στο Τ.Α. Κομοτηνής, κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 7 του άρθρου 1 του Π.Δ. 394/2001».

 

Κύριε Επιθεωρητά,

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, μας ενημέρωσε ότι έγινε αποδέκτης εντόνων παραπόνων από συναδέλφους μας για τον προβληματικό τρόπο άσκησης των διοικητικών καθηκόντων στο Τ.Α. Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να μην ανακοινώνεται εγκαίρως και σε εβδομαδιαία βάση, η διάταξη υπηρεσίας, όπως ρητά προβλέπεται από το Π.Δ. 394/2001.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα  γνωρίζετε ότι έδωσε μάχες για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων του αστυνομικού προσωπικού και εξασφάλισε την προστασία τους με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, οι οποίες ως φαίνεται, δεν τηρούνται ευλαβικά από τη διοίκηση.

Το πρόβλημα αναδεικνύεται εμπεριστατωμένα με το επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, η οποία ζητά την άμεση παρέμβασή σας, ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα εκ μέρους του Διοικητή της συγκεκριμένης αστυνομικής υπηρεσίας, σε διαφορετική δε περίπτωση, προειδοποιεί ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διαφυλαχθούν τα κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα των μελών της.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .