Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2021
Αρ. Πρωτ.: 600/8/77α
Προς: 1)Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ
2)Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
Θέμα: «Εκδήλωση για τη Βία κατά των γυναικών»
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ,
Όπως μας ενημέρωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, η Γραμματεία Γυναικών του σωματείου, προέβη σε διάφορες ενημερωτικές δράσεις, για έκτη συνεχή χρονιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Ωστόσο, τα συνεχιζόμενα κρούσματα που έχουν μάλιστα και μοιραία κατάληξη με ανησυχητικούς ρυθμούς, φέτος, απαιτούν τη μέγιστη δυνατή εγρήγορση και των αρμοδίων αστυνομικών υπηρεσιών έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την πλευρά της υπηρεσίας.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να λάβετε υπόψη σας και τη διαθεσιμότητα του συνδικαλιστικού μας κινήματος, το οποίο ως γνωστόν, πολύ έγκαιρα είχε επισημάνει και απαιτήσει μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση με πρωτοστάτη και τη Γραμματεία Γυναικών της Ομοσπονδίας μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)