Ενίσχυση Α.Τ. Ερμιονίδος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενίσχυση Α.Τ. Ερμιονίδος

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 401/3/196-α

 

Προς:   Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,

             Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

 

Κοιν.:   Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

 

Θέμα:  «Ενίσχυση Α.Τ. Ερμιονίδος»

 

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος, με το επισυναπτόμενο έγγραφό της επανήλθε στο αίτημα που είχε υποβάλλει από αρχές της άνοιξης, όταν ενέσκηψε η πανδημία στη χώρα μας και αναδείχθηκαν οι αδυναμίες του συστήματος αστυνόμευσης και η ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών υπό το βάρος των νέων δεδομένων.

Όπως εμπεριστατωμένα, αναφέρεται από την Ένωσή μας, το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδος βιώνει έναν ιδιότυπο μεσαίωνα εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων που ουδείς γνωρίζει πόσο θα συνεχιστούν στην περιοχή ευθύνης της. Καταπατώνται τα εργασιακά δικαιώματα, οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι επικίνδυνες και ανθυγιεινές, η ανασφάλεια των συναδέλφων κορυφώνεται διαρκώς ενώ και σε ολόκληρο τον νομό δεν διασφαλίζεται η νομιμότητα λόγω των κενών και των δυσλειτουργιών που υπάρχουν και έχουν επισημανθεί από παλιά.

Παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημα του σωματείου μας για ενίσχυση του Α.Τ. Ερμιονίδος με τον προτεινόμενο τρόπο που υπαγορεύεται από την κοινή λογική και το συμφέρον της αστυνομίας διότι σε ενάντια περίπτωση οι συνάδελφοί μας προειδοποιούν ότι θα διεκδικήσουν αγωνιστικά τα δίκαια αιτήματά τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .