Ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Αθήνα, 09 Απριλίου 2019

Αρ. Πρωτ.: 401/3/156-α

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

 

Κοιν.: 1) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

 

Θέμα: «Ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά»

 

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ομοσπονδία μας, απευθυνόμενη προς εσάς, ζητά όπως αξιολογήσετε στο μέτρο του εφικτού και του εύρυθμου της λειτουργίας του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, τις προτάσεις που υποβάλλονται από την οικεία Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας, με το υπ’ αριθ. 027 από 29-03-2019 επισυναπτόμενο έγγραφό της.

Η αναγκαιότητα αυτή, πηγάζει από την υποστελέχωση αυτής της νευραλγικής υπηρεσίας, που καλείται να ανταπεξέλθει σε πλείστες υποχρεώσεις καθημερινής αστυνόμευσης, οι οποίες υποχρεώσεις για να καλυφθούν λειτουργούν ανασταλτικά και  εις βάρος των δικαιωμάτων των εκεί υπηρετούντων συναδέλφων μας, με απώτερο σκοπό να διασαλεύεται η εργασιακή ειρήνη και η ενσυνείδητη πειθαρχία του Σώματος.

Εκτίμησή μας είναι πως, θα πρέπει να αφαιρεθεί αστυνομικό έργο που ανατίθεται πέραν των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την ενίσχυσή της σε έμψυχο δυναμικό, ώστε απρόσκοπτα να συνεχίσει να παράγει αστυνομικό έργο κυρίως εντός των γεωγραφικών αρμοδιοτήτων της και μόνο.

Το Συνδικαλιστικό όργανο αποτελεί τον θεματοφύλακα των ενστόλων εργαζομένων και πάνω σε αυτή τη λογική δεν θα επιτρέψει την κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του, λόγω ανικανότητας και αβλεψίας των Διοικούντων, που δεν δύνανται σε πολλές των περιπτώσεων να διαχειριστούν το αστυνομικό προσωπικό σε συνάρτηση με τις ανάγκες αστυνόμευσης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .