Συνθήκες εργασίας αστυνομικού προσωπικού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνθήκες εργασίας αστυνομικού προσωπικού

Αθήνα, 03 Οκτωβρίου 2019

Αρ. Πρωτ.: 315/2/31α

 

 

Προς:     Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ 

Κοιν.:    Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας.

Θέμα:    «Συνθήκες εργασίας αστυνομικού προσωπικού»

              

Κύριε Αρχηγέ,

 

Η διασφάλιση των  συναδέλφων μας και οι συνθήκες εργασίας αποτελούν για τη Ομοσπονδία μας υψίστης προτεραιότητας ζητήματα και ως τέτοια τα αντιμετωπίζουμε έως σήμερα.

Ομοίως το συνδικαλιστικό μας κίνημα, ουδέποτε ενέδωσε σε πρακτικές και αποφάσεις της διοίκησης, που προτάσσουν τα συμφέροντα των ιδιωτών υπεράνω της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της σωματικής ακεραιότητας των αστυνομικών.

Οι προφάσεις περί λόγων δημόσιου συμφέροντος και έννομης τάξης, έχουν αποδειχθεί κατά κόρον προφάσεις εν αμαρτίες, όπου συλλήβδην αποκρύπτεται η πραγματική αλήθεια που δεν είναι άλλη από τον ενδοτισμό και την υποταγή  στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, που λυμαίνονται τη χώρα και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας χρησιμοποιώντας την για ιδία οφέλη.

Εν προκειμένω, θα πρέπει να ενσκήψετε στις σοβαρές καταγγελίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας και όπως αυτές τεκμαίρονται στο επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 315/2/15 από 27/09/2019 έγγραφο της, ώστε να εξευρεθεί άμεσα λύση διότι, εγκυμονούνται σοβαρότατοι κίνδυνοι συνδυαστικά με τις κρατούσες γεωμορφολογικές συνθήκες και ιδίως των κλιματολογικών  ενόψει της χειμερινής περιόδου, όπου η πρόληψη σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να  προλαμβάνει το θεραπεύειν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της ΄Ενωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο) 

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .