Εκδήλωση τιμητικής βράβευσης του Προέδρου της Ομοσπονδίας

poasy

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2022

Αρ. Πρωτ.: 603/4/1α

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2022, στη Λιβαδειά, εκδήλωση προς τιμήν του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζάχος ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ του επέδωσε τιμητική πλακέτα για την διαρκή και ουσιαστική στήριξη που παρέχει στο σωματείο και στα μέλη του.

Ο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, μιλώντας ενώπιον των συμμετεχόντων σε μια ανοικτή εκδήλωση των μελών της Ένωσης, ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμητική προς το πρόσωπό του πρωτοβουλία, μια πρωτοβουλία που τιμά ταυτόχρονα και το θεσμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας σε μια περίοδο που το συνδικαλιστικό μας κίνημα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις.

Αξιοποιώντας δε την δυνατότητα που του δόθηκε, ενημέρωσε τους δεκάδες παρόντες στην εκδήλωση συναδέλφους μας, για τις τρέχουσες ενέργειες της Ομοσπονδίας όσον αφορά στις διεκδικήσεις μας για την επικινδυνότητα της εργασίας, για τη μάχιμη πενταετία και για άλλα αιτήματα, μη παραλείποντας να αναφερθεί και στις κατακτήσεις μας, όπως το βαθμολόγιο, η αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης, η χορήγηση δανείων από το ΤΑΠΑΣΑ και άλλα. Τόνισε μάλιστα ότι η μη επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον αστυνομικό ως άνθρωπο και ως κρατικό λειτουργό, ωθεί το συνδικαλιστικό μας κίνημα σε νέο προσκλητήριο κινητοποιήσεων και σε συνέχεια των μηνυμάτων που εκπέμψαμε το Σεπτέμβριο από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρόεδρου στην Λιβαδειά, ως επικεφαλής κλιμακίου της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία ΜΠΑΚΟΥΜΗ, στις Υπηρεσίες έδρας, καθώς και στην πρώην Υποδιεύθυνση Θηβών.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .